grafisk design, merkevare og identitet


Grafisk design, Branding og logo

 

Hva vi gjør

Vi har spesialisert oss på å levere gode designløsninger til små og mellomstore bedrifter. Vi har erfaring med både trykte og digitale medier. Hos oss er du i trygge hender. Har du en utfordring eller noe du lurer på, hvorfor ikke ta kontakt med oss?
 

Hvorfor vi gjør det

God design kommuniserer merkevarens styrke og egenart, og er et av de viktigste verktøyene for å bygge en merkevare. I dagens samfunn, hvor vi blir eksponerte for tusenvis av ulike merkevarer daglig, er det kun de merkevarene som kommuniserer klart og tydelig som når igjennom.  

 

Våre tjenester

 

Profil & identitet:

Alle merkevarer har en identitet og personlighet, men langt fra alle blir assosiert med den ønskede personligheten. Vi hjelper derfor våre kunder med å designe og utvikle helhetlige grafisk profiler, som kommuniserer klart og tydelig. 

 

Trykksaker: 

Fra visittkort til magasiner – vi designer trykksaker som er kreative, kommuniserer tydelig og følger bedriftens grafiske profil.

 

Nettsider:

Vi er både flinke og erfarne på design av nettsider, men vi fokuserer også på å hjelpe våre kunder til å velge de nettløsningene som er riktige for dem. Les mer om vår nettløsninger her.

 

Sosialemedier:

Vi er lidenskapelig opptatt av hva som skjer med utviklingen på sosiale medier, og vet at sosiale medier er mer enn bare Facebook. Vi hjelper våre kunder til å oppnå dialog med brukerne på deres relevante plattformer. 

 

uforpliktende tilbudKontakt oss gjerne


Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt med oss så kan vi gi deg et uforpliktende tilbud på tjenester.

grafiske arbeiderSe tideligere løsninger


Et lite utvalg av hva vi har gjordt av løsninger tidligere kan du se under arbeider.