Om Made in Bergen

Made in Bergens visjon og idé:Løsninger basert på behov

 

Kort om oss

Made in Bergen (|mād|-|in|-|ˈbəːg(ə)n|) er et visuelt kommunikasjonbyrå med base i Bergen. Vi hjelper våre kunder med en lang rekke tjenester innen design og visuell kommunikasjon, dette har vi gjort siden 2007.

 

Løsninger basert på behov

Vår visjon; Å skape løsninger basert på kundens behov.
Denne visjonen ligger til grunn for alle våre prosjekter, og hjelper oss til å huske at alle våre kunder har ulike mål og behov, og derfor trenger unike løsninger. Selv om løsningene varier fra prosjekt til prosjekt, går vi alltid igjennom fire faste faser, som hjelper oss til å nå en riktig løsning:
 

 

 

Vår prosess

Fase 1:
Research

I fase 1 ønsker vi å lære så mye som mulig om din bedrifts mål, visjon, kunder, produkter, tjenester, personlighet og egenskaper. 

 

 

Fase 2:
Strategi
Basert på funnene i fase 1 legger vi her en plan for hvilken løsning som best passer din bedrift, og hvordan vi best kan gjennomføre denne. 
 
 
Fase 3:
Design
Det er i denne fasen at løsningene endelig tar form i et visuelt produkt. 
 
 
 
 
 
Fase 4:
Utrulling

Stegene i fase 4 kan variere, men det er her vi presenterer produkt og løsning til omverden. Og mens omverden nyter løsningen, går vi igang med evaluering og oppfølging.

 

Vi jobber i Made in Bergen


Dan Andersen Art Director / Dagligleder


Kort om: Dan er gründeren av Picto Studio, nå Made in Bergen. Og har flere års erfaring innen reklame og design fra både inn og utland.

Erfaring: Dan har jobbet som interaktiv designer i Ogilvy i deres kontor i Sydney Australia. Samt jobbet som senior designer i Randem Studios.

Utdannelse: Dan har Bachelor of Design in Visual Communication with honours fra prestisjetunge University of Technology Sydney.Linn Therese NordlandDesigner / Prosjektleder


Kort om: Linn har bakgrunn som både designer og prosjektleder, to kvaliteter vi setter stor pris på i Made in Bergen. I tillegg er hun skaper og eier av merkevaren Gulp Childrens Clothing.

Erfaring: Linn har jobbet som prosjektleder og grafisk designer i Farmhouse. Hun har også jobbet som grafisk designer i Studio3.

Utdannelse: Linn er utdannet grafisk designer fra Norges kanskje mest anerkjente design skole Westerdals School of Communication.