webdesign og nettløsninger


Vi lager smarte nettløsninger og nettsider

 

Webdesign

Vi leverer nettløsninger tilpasset kundens behov, og bedriftens profil. Nettmediet er et relativt nytt medium som er i konstant vekst og utvikling – vi  hjelper dere å navigere i jungelen av løsninger, for å finne den løsningen som passer best for dere. Noen av mulighetene og de mest etterspurte tjenestene vi leverer kan du lese mer om under.

 

Nettsider med publiseringsverktøy

Publiseringsverktøy, også kalt CMS (Content Managment System), er et verktøy som brukes for å redigere nettsiders innhold. Det finnes flere tusen slike verktøy med varierende kompleksitet, brukervennlighet, muligheter og pris. Vi mener at disse verktøyene ikke er “one-size-fits-all”, men bør velges utifra den enkeltes behov. I motsetning til mange andre anbefaler vi publiseringsvektøy utifra kundens behov, ikke vårt. 

 

Sosialemedier

De siste årene har vi sett en stor økning i sosiale nettsteder, og ikke minst en formidabel vekst i brukermassen. Sjansene er derfor stor for at dine kunder bruker ett eller flere sosiale nettsteder. Nytteverdien av å være til stede på disse nettstedene kan derfor være stor, enten om ditt mål er å øke merkevarens synlighet, eller bedre kundebehandling og kommunikasjon.

 

E-post nyhetsbrev

Markedsføring via e-post har vært tilgjengelig i mange år, men er fortsatt en av de mest kostnadseffektive metodene å presentere dine produkter eller tjenester for kundene. Vi vet at mange useriøse aktører tilbyr tjenester som i beste fall ligger i gråsonen, som i det lange løp vil være skadelig for din bedrifts omdømme. Vi tilbyr derfor e-postmarkedsføring som hjelper deg å følge lover og regler, på en enkel og rimelig måte.

uforpliktende tilbudKontakt oss gjerne


Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt med oss så kan vi gi deg et uforpliktende tilbud på tjenester.

arbeiderSe tideligere løsninger


Et lite utvalg av hva vi har gjordt av web-løsninger tidligere. Se flere under arbider.